Slide
Makkelijker duurzaam met Dowell

Aanpassingen in en om het huis nu simpel geregeld met Dowell. Van het plannen van reparaties tot het vinden van betrouwbare serviceprofessionals.

Klusservice makkelijker geregeld

Klusservice makkelijker geregeld

Hulp nodig bij reparaties of klusjes rondom het huis? Met de App van Dowell maak je het nu veel makkelijker. Ons netwerk van vakkundige professionals staat klaar om elke klus aan te pakken, van het repareren van lekkende kranen tot het in elkaar zetten van meubels.

“Groen doen” door duurzame energiekeuzes

Bij Dowell helpen we je graag om milieuvriendelijke keuzes te maken voor je huis. Daarom bieden we een reeks duurzame energiediensten om je ecologische voetafdruk te verkleinen en je energierekening te verlagen.

“Groen doen” door duurzame energiekeuzes

Geïntegreerd, veelzijdig en krachtig

De mensen achter Dowell hebben een jarenlange ervaring in IT. Door die ervaring hebben zij een heel innovatief en uniek software systeem ontwikkeld. Deze innovatieve software is eenvoudig te koppelen aan uw bestaande systemen en uit te breiden met de veelzijdige Dowell app. Zo krijgt u een unieke ervaring die het mogelijk maakt slim, doeltreffend en tijdbesparend te werken.   Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie