Geïntegreerde bedrijfsvoering met onze Cloud software

 

 

 

 

 

 

 

  1. Denk hierbij aan Het organiseren van een evenement. U nodigt groepen uit. en alles is geïntegreerd in uw administratie.
  2. Denk hierbij een het installeren bij klanten. Uw afspraak is snel gemaakt, de installatie snel gerealiseerd.
  3. Denk aan de bouw en het aanvragen van een vergunning. Denk aan snellere en effectieve bouwvergaderingen met projectpartners, van aannemer tot schilder. Met de App en de DoWell software. 

 

geïntegreerde mobile App met API en ERP CRM Software Architecture

 

Denk u in, wat gebeurd als ze twee keer zo snel, twee keer zo effectief zijn? Wat als je elkaar niet hoeft te treffen om het eens te zijn, en taken te verdelen. Taken, verantwoordelijkheden en leveringen aan klanten zijn door alle partners eenvoudig in te zien op alle devices. Zo is voor iedereen duidelijk wat moet gebeuren om het project tot een succes te maken.

 

DoWell chat app and Project management in the cloud

 

 

 

Mobiele afstemming door te chatten met uw klant en vast leggen in uw administratie in 1 stap

 

DoWellBS maakt onmiddellijke afstemming mogelijk. Met een simpele chat kunnen vele vragen bij iedere dienst aan uw klant worden afgesproken.

Voorbeelden zijn

  1. Het organiseren van een evenement. U nodigt groepen uit.  Stemt af wat men leuk vind, koopt in en organiseert alles via de App op uw mobiel, maar mooier nog ook uw klanten delen uw zelfde mobiele groeps App
  2. Een klant die een installatie aan huis wil afspreken, via de App en geïntegreerde software doet u alles twee keer zo snel al zonder uwDoWell software.

 

  1. Maar denk ook aan het bouwen van woningen en woningopnames voor onderhoud. Alles kan digitaal worden uitgevoerd. Afwijkingen, bijzonderheden en bewonerskeuzes leg je digitaal vast, zodat precies duidelijk is wat moet gebeuren tijdens onderhoudsprojecten. Dat bespaart je veel tijd.